Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-0- Και έφυγαν για διακοπές!

Και έφυγαν για διακοπές!

 

Ηρακλής και Παναιτωλικός έβγαλαν την… υποχρέωση της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και μετά από ένα άνευρο 0-0 ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκίνησαν από… σήμερα Ηρακλής και Παναιτωλικός, που ολοκλήρωσαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα τις φετινές τους υποχρεώσεις στη Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο ομάδες είχαν «ξεμπερδέψει» από στόχους πριν το ματς και έβγαλαν την… υποχρέωση στο Καυτανζόγλειο, προσφέροντας ελάχιστο θέαμα.

Ο Ηρακλής ήταν αρκετά πιο κινητικός στην διεκδίκηση του γκολ και ενός καλύτερου πλασαρίσματος, όμως οι ευκαιρίες του δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Οι Αγρινιώτες ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν στην ενδέκατη θέση με 35 βαθμούς, ενώ με τον ίδιο απολογισμό ο Ηρακλής έμεινε στην δωδέκατη θέση.

Το ματς

Στο… χαλαρό μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η απουσία κινήτρου ήταν εμφανής, με τις φάσεις να αγνοούνται. Για την ακρίβεια, η μοναδική ουσιαστική απειλή ήρθε στο 41′ με διπλή απόκρουση του Περέιρα, αρχικά σε πλασέ του Καραγκούνη και στη συνέχεια του Βέλλιου.

Ο ρυθμός ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ηρακλής άρχισε να κινείται περισσότερο για το γκολ. Ο Καρασαλίδης απείλησε τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού του ματς, ενώ η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 56’ με πλασέ του Ουαρντά που πέρασε άουτ.

Στην μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, ο Περόνε, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι από τον Κυριακίδη, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο (Πασάς 64?), Τσιλιανίδης (90’ Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Βέλλιος (70’ Περόνε)
Στον πάγκο είναι: Περνίς, Σαραμαντάς, Κάσσος, Στάμου,

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Φερέιρα (76’ Βασιλούδης), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι, Ουαρντά (83’ Κλέσιο), Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Μάρτιν)
Στον πάγκο είναι: Κυριακίδης, Βασιλείου, Κάπελ, Μαρτίνεθ

http://www.sport-fm.gr/