Η αλλαγή concept φέρνει την εξαφάνιση…

vvv

Τον Οκτώβριο που ξεκίνησε το ¨Όλα Παίζουν¨ ο Γιώργος Λιανός χαρακτηρίστηκε από πολλούς ¨η

έκπληξη¨ και μάλιστα μας έκανε χαρούμενους το γεγονός ότι επιτέλους μετά από πολλά χρονιά θα αναδείξει το τηλεοπτικό του ταλέντο.

Και πράγματι τους πρώτους μήνες που το πρόγραμμα βασιζόταν σε ένα concept με μιμήσεις,παιχνίδια και διαγωνισμούς εκείνος ήταν απολαυστικός.Είχε ατάκα,διάθεση και αυτοσαρκαζόταν.Ήταν με λίγα λόγια ένα νέο δυνατό χαρτί της απογευματινής ζώνης,που μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια το Νίκο Μουτσινά.

Στην πορεία το concept άλλαξε.Η εκπομπή απέκτησε καθαρά σχολιαστικό χαρακτήρα και το gossip αποτέλεσε κεντρικό πυλώνα της.Οι μεσημεριανές αποχρώσεις του προγράμματος έφεραν και την εξαφάνιση του Γιώργου Λιανού.Ο παρουσιαστής-τραγουδιστής χάθηκε στις αλλαγές και δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.Και είναι λογικό αφού και από πέρυσι ο συγκεκριμένος είχε δείξει μέσα από την εκπομπή ¨Το Πρωινό¨ πως τέτοιες θεματολογίες δεν του ταιριάζουν.Δεν έχει τη γνώση,την ικανότητα,αλλά και την όρεξη να σχολιάσει τέτοιες καταστάσεις και τον απωθούν στον απόλυτο βαθμό.

Εν κατακλείδι,αν ο Alpha επιθυμεί να τον αξιοποιήσει πιο ¨έξυπνα¨ την επόμενη σεζόν,καλό είναι να του δοθεί κάτι άλλο.Να είναι όμως στα μέτρα του…

tvnea.com