Η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha

i-eleni-menegaki-ananewse-to-sumbolaio-tis-me-ton-alpha

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, με πολλά δημοσιεύματα, τόσο στα περιοδικά όσο και στα blogs να υποστηρίζουν πως η παρουσιάστρια σκέφτεται να μετακομίσει σε άλλο κανάλι -είχε προτάσεις τόσο από το Epsilon, όσο και από το Mega channel.

Τέλος όμως στις φήμες των ημερών, μια και η ίδια παραμένει στο κανάλι. Ποιος έκανε όμως την αποκάλυψη; Ο Δήμος Βερύκιος λίγο καιρό πριν είχε πει μέσα από τον αέρα του Happy Day: «Ανανεώθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο απ’ όσο μαθαίνω που έρχεται να διαψεύσει τις ανοησίες της κυρά Ντέπυς, που έγραφε προ ημερών», χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Χτες όμως ο ίδιος, στο πάρτι της Βίκυς Χατζηβασιλείου, είπε στις κάμερες: «Καταρχάς εγώ δεν μίλησα για ανανέωση συμβολαίου τηςΕλένης Μενεγάκη. Το συμπέρασμα το βγάλατε εσείς, αλλά μάλλον ορθώς το βγάλατε το συμπέρασμα εσείς. Ο δημοσιογράφος έχει μία και μοναδική αποστολή. Να γυρίζει και να μυρίζει. Όταν γυρίζεις βγάζεις την είδηση».

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως επιστρέφει και στον ΑΝΤ1, 11 χρόνια μετά την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα θα μιλήσει στην επετειακή εκπομπή του σταθμού για τα καλλιστεία, τα οποία παρουσίαζε για πολλά χρόνια.http://www.thetoc.gr/