Η επίσκεψη του Κ.Χατζηδάκη στο δημαρχείο του Αγρινίου

Εμφάνιση IMG_8006.JPGΕμφάνιση IMG_7999.JPG

 

Την Αιτωλοακαρνανία  επισκέπτεται σήμερα  ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα,με στελέχη της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας  και πολιτευτές του Νομού, προκειμένου να συναντήσουν παραγωγικούς φορείς και να συνομιλήσουν με τους πολίτες του νομού για τα προβλήματά τους και τις πολιτικές εξελίξεις.

Τα κρίσιμα και μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο του Αγρινίου διαχρονικά όπως η σύνδεση του αστικού ιστού με την Ιόνια οδό,τα μεγάλα προβλήματα στο νοσοκομείου του Αγρινίου όπου δεν λειτουργεί η καρδιολογική κλινική και υπολειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ,η κατάσταση των Πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρίνιο τέθηκαν μεταξύ άλλων από τον δήμαρχο του Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου προς τον π.υπουργό Κωστή Χατζηδάκη κατά την επίσκεψη του τελευταίου,πριν από λίγη ώρα στο δημαρχείο του Αγρινίου, στον οποίο επέδωσε ολοκληρωμένο υπόμνημα.

«Δεν υποσχόμαστε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» είπε  ο Κ.Χατζηδάκης απαντώντας στον δήμαρχο και εκτίμησε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη πορεία στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση.
Ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι η ΝΔ θα επιμείνει στην ευρωπαϊκή προοπτική και την πολιτική της λογικής, προβάλλοντας τρία πράγματα στην προεκλογική περίοδο:
1) Θα επιμείνει να ακολουθεί τον δρόμο της αλήθειας και να αποστρέφεται τις τακτικές Μαυρογιαλούρου,
2) Θα επιμείνει στις κυβερνητικές συνεργασίες και στην ανάγκη για «εθνική ανακωχή» διάρκειας τεσσάρων ετών, ώστε να περάσουν τα δύσκολα, χωρίς να λείπει η διαφωνία στη διαφορετική πολιτική θέση,
3) Θα επιμείνει στη στροφή στον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα με έμφαση στην παραγωγή καινούργιου εισοδήματος.
Ο Κ. Χατζηδάκης τόνισε την ανάγκη για σταθερό φορολογικό σύστημα, βελτίωση των υποδομών και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, ώστε να προσελκυστούν επενδυτές.