Η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα

550_334_29391Τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα εκφράζει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

“Aγαπητός σε όλους μας, ο Λάμπρος Χαβέλας άφησε στη σύντομη ζωή του τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Μαχητικός και δραστήριος, ένας «δημοσιογράφος του δρόμου», γεμάτος ενέργεια και ζήλο για το επάγγελμά του, «έφυγε» από τη ζωή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδιά του”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ αναλύτικά την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Aγαπητός σε όλους μας, ο Λάμπρος Χαβέλας άφησε στη σύντομη ζωή του τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Μαχητικός και δραστήριος, ένας «δημοσιογράφος του δρόμου», γεμάτος ενέργεια και ζήλο για το επάγγελμά του, «έφυγε» από τη ζωή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδιά του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.

Αυτή τη στιγμή διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος. Οι λεπτομέρειες της κηδείας του αδικοχαμένου συναδέλφου μας θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση”.