Η «καυτή» αποκάλυψη του Boy George

Σάλος προκλήθηκε στα γυρίσματα του ριάλιτι σόου «The Voice» στη Βρετανία όταν ο διάσημος τραγουδιστής Boy George, γκέι είδωλο των 80ς, αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με πασίγνωστο τραγουδιστή που θεωρείται πάλαι ποτέ καρδιοκατακτητής.

Οι παραγωγοί της εκπομπής αναγκάστηκαν να διακόψουν τα γυρίσματα μιας και το κοινό ξεσηκώθηκε με την αποκάλυψη του Boy George, ο οποίος ανέβασε αυλαία στη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Voice με μια δήλωση σοκ.

Ο 54χρονος καλλιτέχνης καθόταν στο πάνελ των κριτών, δίπλα στον Will.i.am, τον Ricky Wilson και την Paloma Faith, οι οποίοι μιλούσαν για τις συνεργασίες τους.

Ο Βρετανός τραγουδιστής είπε με ενθουσιασμό «έχω κάνει ντουέτο με μερικούς από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της τζαζ και της σόουλ, όπως οι Luther Vandross και Smokey Robinson».

Με τη σειρά της, η Paloma Faith, συμπλήρωσε: «Αν λέμε ονόματα καλλιτεχνών της σόουλ, τότε εγώ έχω συνεργαστεί με τον Prince», για να απαντήσει ξανά ο Boy George με χαρακτηριστική άνεση «ξέχνα το αυτό αγάπη, εγώ έχω κοιμηθεί με τον Prince!».

Σύμφωνα με τη Mirror οι παραγωγοί έκοψαν το γύρισμα και ζήτησαν εξηγήσεις με τον τραγουδιστή να λέει ότι εννοούσε πως είχε την… αφίσα του Prince πάνω από το κρεβάτι στο δωμάτιό του.

Να σημειώσουμε ότι στις κατακτήσεις του Prince συγκαταλέγεται η Μαντόνα, η Κιμ Μπέισινγκερ, η Κάρμεν Ιλέκτρα, η Παλόμα Φέιθ, η Σίνα Ίστον, η Vanity και πολλές πολλές άλλες καλλονές.

ΠΗΓΗ: tff.gr