Η κλήρωση στη ζώνη Ωκεανίας

russia_2018_fifa_pattern

Οι όμιλοι της ζώνης της Ωκεανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 βγήκαν σήμερα μέσα απ’ την κλήρωση που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη.

Οι αντίπαλοι που θα βρουν μπροστά τους στην διεκδίκηση της θέσης που θα τους οδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ 2018 βγήκαν σήμερα για την ζώνη της Ωκεανίας στην κλήρωση που γίνεται στην Αγία Πετρούπολη.

Οι ομάδες διεκδικούν μια προνομιούχα θέση, η οποία θα τους οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ κόντρα σε ομάδα της Νότιας Αμερικής.

Στον πρώτο γύρο θα συμμετάσχουν η Αμερικάνικη Σαμόα, τα Νησιά Κουκ, η Σαμόα και η Τόνγκα, σε ματς που θα γίνουν 31/8-4/9 στην Τόνγκα.

Ο νικητής θα περάσει στον δεύτερο γύρο, όπου μαζί με άλλες επτά ομάδες (Ταϊτή, Νέα Καληδονία, Παπούα, Νέα Γουινέα, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Σολομώντα, Φίτζι, Βανουάτου) χωρίστηκαν στην σημερινή κλήρωση σε δύο γκρουπ, με τους τρεις πρώτους να περνούν στον τρίτο γύρο.

Εκεί θα γίνει πάλι χωρισμός σε δύο ομίλους των τριών ομάδων, με τους νικητές να δίνουν αγώνα μπαράζ, από τον οποία θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνιστεί κόντρα σε αντίπαλο της Νότιας Αμερικής.

Αναλυτικά η κλήρωση για τον δεύτερο γύρο:

1ος Όμιλος
Ταϊτή
Νέα Καληδονία
Νικητής 1ου Γύρου
Παπούα Νέα Γουινέα

2ος Όμιλος
Νέα Ζηλανδία
Νησιά Σολομώντα
Φίτζι
Βανουάτου

sport-fm.gr