Η μάχη του Κάρολυ Βάμος με τον καρκίνο που συγκινεί

vamos2-700x700

Τον Κάρολυ Βάμος οι ποιο πολλοί τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στα σόου της Ρούλας Κορομηλά.

Ο χορογράφος και χορευτής, περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, καθώς αυτή άλλαξε σε μία μέρα σχεδόν. Ο ίδιος περιέγραψε στο facebook αυτό που του συνέβη:

«Τι έχω στο μυαλό μου!!??? Χμμμ ας δούμε…. 1. Πριν από δύο εβδομάδες χρειάστηκε να κάνω μια εγχείρηση… 2 Και έμαθα ότι έχω καρκίνο….3. Μια μέρα μετά έχασα τη μητέρα μου, έτσι μια μέρα μετά την κηδεία της γύρισα στην Ελλάδα όπου όλα δείχνουν να είναι άνω κάτω για να συνεχίσω μια σειρά δυσάρεστων εξετάσεων και να πρέπει να ξεκινήσω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τι έχω στο μυαλό μου!!???? Τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτοί είναι στο μυαλό μου! Με στηρίζουν τόσο πολύ! Νιώθω ευλογημένος που τους έχω κοντά μου. Ζώντας μακριά από την οικογένειά μου, οι φίλοι μου έγιναν οικογένεια για μένα. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Μου δίνετε δύναμη, μου τραβάτε καμιά σφαλιάρα να συνέλθω όταν χάνω την πίστη μου. Μου υπενθυμίζετε κάθε λεπτό της ημέρας ότι η ζωή δεν σταματάει εδώ και ότι πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Η ζωή είναι ένα δώρο αλλά δεν το καταλαβαίνουμε μέχρι που κινδυνεύουμε να τη χάσουμε. Λοιπόν, απολαύστε κάθε λεπτό της. Να είστε δίκαιοι με τον εαυτό σας και με τον κόσμο γύρω σας. Φίλοι μου! Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ που με αγαπάτε. Και όσοι σκέφτεστε διαφορετικά…. Kiss my white Hungarian ass! Δεν θα πάω πουθενά. Είμαι εδώ και θα μείνω….»

vamos

Όπως βλέπετε, ο ίδιος έχει περισσότερο θάρρος από τους άλλους και είναι αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη.
Σήμερα έγραψε στο Facebook ότι τελείωσε την πρώτη εβδομάδα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας και πως έμειναν ακόμη έξι. Ευχήθηκε σε όλους καλό Σαββατοκύριακο και μας παρότρυνε να μη στενοχωριόμαστε για τίποτα και να απολαύσουμε απλά το καλοκαίρι.

vamos1

vamos3

toratora.gr