Η ομάδα ΔΙΑΣ Ναυπάκτου συνέλαβε γυναίκα ρομά για κλοπές κοσμημάτων και μεγάλου χρηματικού ποσού

Σε άλλη μια επιτυχία προχώρησαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ της Ναυπάκτου. Το πρωί της Τρίτης, μοτοσικλετιστές της ομάδας περιπολούσαν στην περιοχή της Ψανής Ναυπάκτου και πλησίον των γραφείων της ΔΕΗ, εντόπισαν μια γυναίκα ρομά, να κινείται ύποπτα.

Οι αστυνομικοί την σταμάτησαν και ζήτησαν την ταυτότητά της. Επειδή δεν την είχε μαζί της, οι αστυνομικοί κάλεσαν συναδέλφους τους και με περιπολικό μετέφεραν την γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου για την εξακρίβωση των στοιχείων της. Ωστόσο, κατά την μεταφορά της, η γυναίκα με τρόπο που δεν αντιλήφθηκαν αρχικά οι αστυνομικοί – συνοδοί, άρχισε να πετά μέσα από το περιπολικό κοσμήματα και χρήματα.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ακολουθούσαν συγκέντρωσαν τα χρήματα και τα κοσμήματα τα οποία και μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Το ποσό ανέρχεται στα 2.500 ευρώ, ενώ τα κοσμήματα ήταν αξίας 8.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η γυναίκα, νωρίτερα σήμερα, με την βοήθεια ενός συνεργού της που αναζητείται, διέρρηξε σπίτι στην περιοχή της Ψανής και αφού εκμεταλλεύτηκε την απουσία των ιδιοκτητών, άρπαξε τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Όμως η παρέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, σταμάτησαν την δράση της. Μάλιστα μετά και την εξακρίβωση των στοιχείων αποδείχτηκε πως η συγκεκριμένη γυναίκα δηλώνει μόνιμη κατοικία στην Αμαλιάδα Ηλείας ενώ εκκρεμούν εις βάρος της και δύο εντάλματα σύλληψης για κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές της Αττικής. Η γυναίκα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Μεσολογγίου ενώ οι αστυνομικοί της Ναυπάκτου, αναζητούν τον συνεργό της που διέφυγε με όχημα.

lepantortv.gr