Η πρώτη αποστολή του Ίβιτς,το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Ίβιτς έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό και ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρκετά προβλήματα στην πρώτη του αποστολή ως προπονητής της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας, Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας , Εγιάλ Γκολάσα έδειξαν πως ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια απλή τενοντίτιδα κι ο δεύτερος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο δεν βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο τιμωρημένος Μακ.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ δουλειά στον τομέα της τακτικής. Εκεί είναι που ο Ίβιτς έχει επικεντρώσει την προσπάθειά του προκειμένου να περάσει στους ποδοσφαιριστές τον δικό του τρόπο προσέγγισης γύρω από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Παράλληλα, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, έτσι ώστε η ομάδα του να γλιτώσει πιθανούς κινδύνους και να μπορέσει να βρει δίχτυα από τα φάουλ ή τα κόρνερ που κερδίζει. Με την πρώτη ομάδα, προπονήθηκαν και οι παίκτες της Κ20 Τοπαλίδης και Κούστα.