Η Τελετή λήξης σχολικού έτους 2014-2015 των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα» (φωτό)

unnamed (1)

Η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2014-2015 που πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» στις 10 Ιουνίου, ενθουσίασε για ακόμη μία φορά όλους τους παρευρισκόμενους.

Πάνω από χίλια άτομα – γονείς, συγγενείς και φίλοι των συμμετεχόντων – παρακολούθησαν τη γιορτή που θέμα της ήταν η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους από την εποχή των σπηλαίων έως την εποχή του διαστήματος και των επιστημών.

Οι πρωτόγονοι άνθρωποι μεταφέρονται στο σήμερα με τη βοήθεια ενός μαγικού ρολογιού, γνωρίζουν τους σημερινούς ανθρώπους και συναναστρέφονται με αυτούς. Μέσα σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο, τ’ όνειρό τους να κατακτήσουν το διάστημα παίρνει σάρκα και οστά. Στη διαστημική περιπλάνησή τους γνωρίζονται με όντα άλλων πλανητών και όλοι μαζί καταφέρνουν να ζήσουν ειρηνικά κι ευτυχισμένα.

Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Τα σκηνικά, τα κοστούμια, τα ειδικά εφέ και οι χορογραφίες εντυπωσίασαν το κοινό και διασκέδασαν πολύ, μικροί και μεγάλοι.

Η βραδιά συνεχίστηκε με συναυλία τζαζ μουσικής σε άλλο χώρο του σχολείου και δεξίωση με μπουφέ.