Η Φωτεινή Δάρρα στον Αρχαιολογικό χώρο Θέρμου (Τετάρτη 19 Αυγούστου)

Εμφάνιση IMG_1051.JPG

 

Η Φωτεινή Δάρρα, προσφέρει μια μοναδική συναυλία στον Δήμο Θέρμου.

Η νέα φωνή των μεγάλων συνθετών και των σημαντικών συνεργασιών, παρουσιάζει ένα Πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Σύγχρονη Μούσα του Μίκη  Θεοδωράκη και  μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου, δισκογραφική  ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα και αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως άξια συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα ταξιδεύει στην Ελλάδα με όπλο την ξεχωριστή της ερμηνεία . Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους έλληνες και ξένους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Έχει τραγουδήσει σε κάποια από τα σπουδαιότερα θέατρα και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Λίγο πριν την έναρξη τον καλοκαιρινών της συναυλιών, έρχεται για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από όλο το φάσμα των σπάνιων μουσικών της δυνατοτήτων που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό. Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ισορροπώντας την ποιότητα με τη διασκέδαση!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μία εφ’ όλης της  ύλης συναυλία, η οποία περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς της πορείας της μέχρι σήμερα που αγαπήθηκαν από το κοινό! Τραγούδια από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά σήριαλ (Φεύγα, Λένη, Μάγισσες της Σμύρνης, Ιωάννα της καρδιάς),  από τις συνεργασίες της με  σπουδαίους έλληνες συνθέτες, από την έντεχνη ελληνική και διεθνή σκηνή, καθώς και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια, που ταξιδεύουν μέχρι το σήμερα. Επίσης τραγούδια από τον δίσκο της με τίτλο “του έρωτα και της αμαρτίας” που έγιναν γνωστά από μεγάλες φωνές του παρελθόντος όπως της Τζένης Βάνου, της Ζωής Κουρούκλη και της Γιοβάννας που αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε ρεκόρ πωλήσεων.Έχει τραγουδήσει live και δισκογραφήσει μερικά από τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια όπως: “Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου”, “Θα κλείσω τα μάτια”, “Το πέλαγο είναι βαθύ”, “Συ μου χάραξες πορεία” κ.α. Πρόσφατα ηχογράφησε δύο δίσκους με τον Μίκη Θεοδωράκη. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό της cd single  “Μια αγάπη για το καλοκαίρι”  με την ολόφρεσκη νέα ερμηνεία του τραγουδιού της εποχής των έντονων συναισθημάτων  των ’70s και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών συναυλιών της στην Ελλάδα!


Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία της στα θέατρα και τους συναυλιακούς χώρους έχει πάντα μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού!

 

Τετάρτη 19 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο Θέρμου