Θεοδωρίδης: «Αφήστε το πανό, εμείς θέλουμε γιορτή!»

oly_2

Η Αστυνομία έθεσε θέμα το πανό που φέρεται να ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Με τους Θεοδωρίδη – Καραπαπά να ξεκαθαρίζουν ότι πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να αποτελέσει γιορτή ο τελικός.

Στην προγραμματισμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου, παρόντες ήταν για τον Ολυμπιακό οι Σάββας Θεοδωρίδης και Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όταν οι Αρχές έθεσαν θέμα το πανό που ετοιμάζεται από μερίδα φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας, τότε οι εκπρόσωποι των «ερυθρόλευκων» απάντησαν:

Ο κύριος Θεοδωρίδης είπε:

«Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή. Αφήστε, λοιπόν, τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν! Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή».

Από την άλλη, ο διευθυντής εποικοινωνίας της ΠΑΕ τόνισε:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κ. Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πού ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα».

gazzetta.gr