Θρίλερ στο Παρίσι! Σώοι οι όμηροι – Ανθρωποκυνηγητό για τον οπλισμένο άντρα που εξαφανίστηκε

paris_hostage22_473_355

– ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο δράστης πλέον έχει διαφύγει, αφήνοντας τους ομήρους ελεύθερους!
– Το… πολύπαθο Παρίσι έζησε νέες δραματικές στιγμές
– Επτά άνθρωποι κρατούνταν όμηροι για περισσότερη από μία ώρα από έναν ένοπλο ληστή μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στη γαλλική πρωτεύουσα
– Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές της αστυνομίας
– Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι
– Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Κατάσταση συναγερμού σήμανε απόψε το βράδυ για μία ακόμη φορά στην Πόλη του φωτός, το Παρίσι, όπου ένας ένοπλος άνδρας κρατούσε επτά ομήρους μέσα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης άφησε τους ομήρους ελεύθερους και έχει διαφύγει, με τις αστυνομικές αρχές να τον καταδιώκουν!

Το χρονικό

Επτά άνθρωποι κρατούνταν όμηροι από έναν ληστή, οπλισμένο με ένα περίστροφο, μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι.

Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία από το σημείο που δημοσιεύει το russia today στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το πρακτορείο AFP κάνει λόγο για “ληστή”, κάτι που επιβεβαιώνει και η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία αναφέρει: “Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή”.

 

 

 

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκεται στη λεωφόρο Masséna, στα νότια της γαλλικής πρωτεύουσας.

 

Το RT ανέφερε νωρίτερα πως στο σημείο έχουν φτάσει και διαπραγματευτές της αστυνομίας, ενώ ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Reuters.

newsit.gr