Θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της η Χάλι Μπέρι; Τι απαντά ο ίδιος

Με μία ανάρτηση στα social media έκανε… ρεζίλι διεθνώς την Χάλι Μπέρι ένας από τους πρώην συζύγους της, την ώρα που φήμες λένε ότι η ηθοποιός πήρε διαζύγιο επειδή ο πιο πρόσφατος αγαπημένος της, ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ξεσπούσε πάνω της τα νεύρα του!

«Επιτέλους έγινε αυτό ώστε να μπορέσω να μιλήσω. Πλέον είμαι παντρεμένος με γυναίκα και παιδιά, και θέλω η οικογένειά μου να ξέρει ότι ουδέποτε σήκωσα χέρι στη Χάλι ή σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Η μητέρα μου με μεγάλωσε ολομόναχη, και έχω τεράστιο σεβασμό και αγάπη προς τις γυναίκες», έγραψε ο Ντέιβ Τζάστις, που ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό από το 1993 έως το 1997.

Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να «αδειάσει» την πρώην του, συνεχίζοντας: «μπορεί όταν χωρίσαμε να μην είπε ότι την κακοποιούσα, αλλά δεν το αρνήθηκε κιόλας, με αποτέλεσμα να βγω εγώ ο κακός. Πιστέψτε με, το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και με όλους τους υπόλοιπους άντρες της ζωής της. Όταν έμαθα ότι δε θέλει η κόρη της να έρχεται σε επαφή με τον πατέρα της (σ.σ. τον Γκαμπριέλ Οντρί) γιατί είναι επικίνδυνος, έβαλα τα γέλια. Μόνο ένας άντρας που έχει υπάρξει σε σχέση μαζί της είναι σε θέση να γνωρίζει τον πραγματικό της χαρακτήρα»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Χάλι και ο Ολιβιέ ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους πριν από λίγες μέρες, μετά από περίπου δύο χρόνια γάμου και ένα παιδί.

Πηγή: star.gr