«Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης»

isxures-apodeikseis-oti-den-odigouse-o-pantelidis

 

O δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδης, Πέτρος Καϊμακάμης, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, υποστήριξε πως υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο τζιπ.

Είπε αναλυτικά

Για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ

«Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης βάσει των οποίων μπορεί τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα.

Έχουμε ζητήσει από την τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που έχει δώσει σωρεία συνεντεύξεων και ισχυρίζεται πως είναι ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί η Πυροσβεστική ή η Τροχαία». «Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται το ποιος οδηγούσε. Δηλαδή θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού, να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του».

Για την 21χρονη Φρόσω

«Δεν γνωρίζουμε τι κατέθεσε  η 21χρονη Φρόσω που επέβαινε στο τζιπ. Για εμάς η κατάθεσή της δεν είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε. Δεν φορούσαν ζώνες στο αυτοκίνητο για το λόγο αυτό είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η οικογένεια του Π.Παντελίδη, είναι απλοί και λαϊκοί άνθρωποι και αναγνωρίζει πως πονάει άλλη μια μάνα».
Η τελευταία επικοινωνία του με τον τραγουδιστή

«Μίλησα με τον Παντελή την παραμονή του τροχαίου. Τον είχε πειράξει η άδικη επίθεση για το τελευταίο του τραγούδι. Μαζί συντάξαμε την ανακοίνωση που ζητούσε συγγνώμη. Ήταν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Είχε αδυναμία στη μητέρα του».http://www.thetoc.gr/