Κάζο ΗΠΑ, στον τελικό Τζαμάικα-Μεξικό (βίντεο)

082013

Η Τζαμάικα έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας με 2-1 στην Ατλάντα τις ΗΠΑ και θα διεκδικήσει το Gold Cup στον τελικό απέναντι στο Μεξικό, που απέκλεισε δραματικά τον Παναμά.

Η Τζαμάικα «πάγωσε» το κοινό της Ατλάντα και νικώντας με 2-1 τις ΗΠΑ προκρίθηκε στον τελικό του Gold Cup, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στο Μεξικό, την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια.

Ο Ντάρεν Μάτοκς στο 31’ με κεφαλιά και ο Τζιλ Μπαρνς στο 36’ με εκτέλεση φάουλ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Τζαμαϊκανούς και παρότι ο Μάικλ Μπράντλεϊ μείωσε νωρίς (48’΄), τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς και η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Παναμάς παρά την αποβολή του Λουίς Τεχάδα μόλις στο 25’ κατάφερε να προηγηθεί στο 57’ με τον Ρομάν Τόρες. Στο 89’ καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής, οι Παναμέζοι οπαδοί άρχισαν να πετούν αντικείμενα και το ίδιο έκαναν και οι Μεξικανοί. Μετά από δεκάλεπτη καθυστέρηση ο Αντρές Γκουαρδάδο ευστόχησε και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο στο 106’ χάρισε την πρόκριση στο Μεξικό.

sport-fm.gr