Κάλεσμα Τσιχριτζή για Συμμετοχή στην Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Μεσολογγίου


caa84720-ced7-4fef-a297-89b4ce2786d6

 

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Αγρινίου και Ναυπάκτου, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου και την Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε., κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισαν για ακόμη μια φορά  να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα του τόπου συνδιοργανώνοντας την «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή  8 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 στο χώρο του Λιμανιού  Μεσολογγίου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΤΟΠΙΚΑ στηρίζοντας έμπρακτα τον σημαντικότατο αυτό εκθεσιακό θεσμό, την ανάπτυξη του τόπου μας και τις επιχειρήσεις του Νομού μας θέτοντας ως ΒΑΣΙΚΟ σκοπό της Έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα  τους, τη διεύρυνση των εμπορικών διασυνδέσεων και την καταξίωση τους στη συνείδηση του Αιτωλοακαρνάνα καταναλωτή και όχι μόνο.

Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι :

  1. Η ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και με την πώληση παραδοσιακών προϊόντων.
  2. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας και όχι μόνο.

 

  1. Η εξωστρέφεια των προϊόντων σε όλη τη χώρα και σε χώρες του εξωτερικού.
  2. Η τόνωση της αγοράς.
  3. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης και η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
  4. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας μας με στόχο την συνέργεια δράσεων και πιθανών clusters.
  5. Να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη επαγγελματία και ιδιώτη να γευτεί από κοντά τα προϊόντα του Νομού, να ενημερωθεί αναλυτικά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα τους,  γνωρίζοντας τους ίδιους τους παραγωγούς και να αισθανθεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας.  

 

Κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη αγορά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμολογιακή πολιτική θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Σας επισυνάπτουμε την αίτηση συμμετοχής στην «Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» ευελπιστώντας στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Έκθεση, επικοινωνήστε με την κα. Κωνσταντακόπουλου στο 2631025561 & 6972641000 ή στο e-mail: expomes2016@gmail.com.

Για όλους τους ανωτέρους λόγους αλλά και σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στης οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Α. Τσιχριτζής

 

«ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ

ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Από Παρασκευή 8 Ιουλίου

Έως Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣ

Τηλ : 26510-37114 / fax: 26510-37119         

Κινητό: 6944107862

Email: kyklosek@otenet.gr  

website: www.kyklos-ektheseis.gr                 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π.  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Τηλ:2631025561 & 6972641000

mail: expomes2016@gmail.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Πέπη Κωνσταντακοπούλου

                              ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

                                                                                                                                    

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ»

ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ : ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 8 έως 11 Ιουλίου 2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ :………………………………………………………………………..

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:………………………………………………………………………………………….

Α.Φ.Μ: ……………………………………… Δ.Ο.Υ: …………………………………………….

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:…………………………………………………………………………………………..

Τ.Κ:………………………………..ΠΕΡΙΟΧΗ:…………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:……………………………………..FAX:…………………………………………………………………..

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:………………………………ΤΙΜΗ/Τ.Μ: ……………..………………………………..

ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ :……………………….………………………………………………………………………..

Φ.Π.Α. 23%: ……………………………………..…………………………………………………………………….

ΣΥΝΟΛΟ :……………….………………………….…………………………………………………………………….

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:……………………..…………ΥΠΟΛΟΙΠΟ:…….………………………………………………

ΕΙΔΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ:……………………………………….…………………………………

……………………………………………………………………………………………….……..

ΜΕΤΩΠΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ:……………………………………………………………………………………………….

ΤΙΜΗ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑ Τ.Μ : 29 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:…………………………………………………………………………………………..

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR0301716010006601135571178  ΜΠΑΣΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΟΥ                                             ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Eνιαίος Εκθεσιακός Χώρος                                    Περίπτερο ύψους 2,50 μ (εσωτερική δομή)

Φύλαξη Έκθεσης                                                    Μοκέτα δαπέδου

Καθαρισμός Κοινόχρηστων Χώρων                      Προβολείς 400 W ανά 12 τ.μ

Μεγαφωνική Εγκατάσταση                                    Πρίζα 220 V

Μοκέτα Δαπέδου                                                    Μετώπη με Επωνυμία

Κλιματισμός                                                           1 Γραφείο , 3 Καρέκλες και 3 ράφια

 

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ                                                         Ο ΕΚΘΕΤΗΣ

 

                                                                         

 

                                                                                                    Τρόπος Πληρωμής

Με την υπογραφή του παρόντος καταβάλλεται το 50% της συνολικής αξίας του περιπτέρου και το υπόλοιπο 50%  εξοφλείται πριν από την έναρξη της έκθεσης . Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγω δεν καταβληθεί η προκαταβολή, ολόκληρο το ποσό καταβάλλεται με την έναρξη της έκθεσης και την έκδοση του Τ.Υ.Π. Το Φ.Π.Α εξοφλείται με την έκδοση του Τ.Υ.Π.

Γνωρίζω και αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής μου.

 

ΟΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

                           

  1. Ο Εκθέτης για τη συμμετοχή του συμπληρώνει έγκαιρα το έντυπο δήλωσης συμμετοχής στην Έκθεση, το οποίο επιστρέφει στον οργανωτή υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.
  2. Ο Οργανωτής αποφασίζει για την Έγκριση ή μη της Δήλωσης Συμμετοχής των Εκθετών και δεν είναι υποχρεωμένος να αιτιολογήσει την απόφαση του. Ειδοποιεί τον εκθέτη μόνο στην περίπτωση που δεν εγκριθεί η συμμετοχή.
  3. Η Συμμετοχή στην Έκθεση γίνεται αποδεκτή με την υπογραφή του παρόντος που επέχει θέση συμφωνητικού και πρέπει να συνοδεύεται με προκαταβολή ίση με το 50% της αξίας του περιπτέρου. Η δε εξόφληση γίνεται με καταβολή του υπολοίπου 50% πριν την έκθεση, όπως παρακάτω ορίζεται (με εξαίρεση την παρ.3 του όρου 15 του παρόντος).
  4. Ο Εκθέτης με την υπογραφή του παρόντος συμφωνεί και αποδέχεται τους όρους Συμμετοχής του στην Έκθεση, όπως ακριβώς περιγράφονται στο παρόν έντυπο-συμφωνητικό.
  5. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς του Εκθέτη, οποτεδήποτε και αν γίνει η ακύρωση αυτή και σε οποιονδήποτε λόγο και αν οφείλεται, έστω και σε ανωτέρα βία, χρήματα δεν επιστρέφονται από την Διοργανώτρια εταιρεία και ο εκθέτης υποχρεούται να αποζημιώσει την Οργανώτρια Εταιρεία με την αξία όλου του συμφωνηθέντος ποσού συμμετοχής της, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη ζημιά τυχόν υποστεί θετική ή αποθετική.
  6. Ο Οργανωτής έχει δικαίωμα να μεταθέσει την ημερομηνία της Έκθεσης κατά ένα μήνα ειδοποιώντας τον εκθέτη για την αλλαγή της ημερομηνίας.
  7. Ο Οργανωτής έχει δικαίωμα να ακυρώσει την Έκθεση λόγω ανωτέρας βίας. Σε τέτοια περίπτωση η προκαταβολή του Εκθέτη επιστρέφεται χωρίς τόκους εντός 60 ημερών εάν η ίδια Έκθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία.
  8. Τα παραχωρηθέντα περίπτερα πρέπει να είναι πλαισιωμένα από τους εκθέτες ή το εξουσιοδοτημένο προσωπικό τους όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης. Οι Εκθέτες πρέπει να είναι στα περίπτερα τους 30 λεπτά πριν το άνοιγμα της Έκθεσης στους επισκέπτες και να αποχωρούν 15 λεπτά μετά το κλείσιμο.
  1. Η Γραμματεία των Οργανωτών θα παραδώσει έγκαιρα στους Εκθέτες επαρκή αριθμό ειδικών Κονκάρδων Εκθετών για την εύκολη αναγνώριση του Προσωπικού των περιπτέρων τους.
  2. Οι Εκθέτες οφείλουν να χρησιμοποιούν μόνο το εσωτερικό του περιπτέρου που τους έχει παραχωρηθεί και απαγορεύεται να τοποθετούν εκθέματα, διακοσμητικά ή να διανέμουν τα διαφημιστικά έντυπα σε κοινόχρηστους χώρους.
  3. Οι  Εκθέτες οφείλουν να διατηρούν τα περίπτερα τους καθαρά, λειτουργικά και καλαίσθητα σε όλη τη διάρκεια της  Έκθεσης.
  4. Απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος φωτογράφων, καθώς και συνεργείων βιντεοσκόπησης στην Έκθεση.
  5. Η ένταση των βίντεο, της μουσικής και των θορύβων στα περίπτερα πρέπει να διατηρείται τόσο χαμηλή, ώστε να μην ενοχλούνται οι επισκέπτες και οι συνάδελφοι εκθέτες.
  6. Οι Οργανωτές για τεχνικούς και λειτουργικούς λόγους έχουν δικαίωμα να αλλάξουν περίπτερο σε κάποιους εκθέτες, ενημερώνοντας τους έγκαιρα. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο Εκθέτης δεν παραλάβει το συμφωνηθέν περίπτερο την προηγούμενη της έκθεσης, οι οργανωτές έχουν το δικαίωμα να το διαθέσουν,  χωρίς ο εκθέτης να απαλλάσσεται από το συμφωνηθέν τίμημα.
  1. Η εξόφληση του τιμήματος για την συμμετοχή στην έκθεση γίνεται ως εξής:

     Προκαταβολή ίση με το 50% της συνολικής αξίας του περιπτέρου και το υπόλοιπο 50%  εξοφλείται πριν από την έναρξη της έκθεσης. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγω δεν καταβληθεί η προκαταβολή, ολόκληρο το ποσό καταβάλλεται με την έναρξη της έκθεσης και την έκδοση του Τ.Υ.Π. Το Φ.Π.Α εξοφλείται με την έκδοση του Τ.Υ.Π.                                             

  1. Καμία προφορική συμφωνία με τους συμμετέχοντες δεν θεωρείται ισχυρή και δεν δεσμεύει τους Οργανωτές, αν δεν επικυρωθεί γραπτά.
  2. Απαγορεύεται η διενέργεια λιανικών πωλήσεων εκθεμάτων μέσα στον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης (Νόμος Κ1-1800/27-2-2001).
  3. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει μεταξύ των συμβαλλομένων από την παρούσα σύμβαση, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Ιωαννίνων.