Καλύβια Αγρινίου: Έκλεψαν τον υπολογιστή από το Αγροτικό Ιατρείο

Στο Αγροτικό Ιατρείο Καλυβίων σημειώθηκε πριν λίγες εβδομάδες  κλοπή από άγνωστους δράστες του ηλεκτρονικού υπολογιστή που χρησίμευε στον γιατρό για να συνταγογραφεί τα φάρμακα των ασφαλισμένων.

Η διάρρηξη έγινε από το πλαϊνό παράθυρο του κοινοτικού κτιρίου και αμέσως επιλήφθηκε του συμβάντος η αστυνομία η οποία έκανε έρευνες και πήρε από διάφορα σημεία αποτυπώματα…

Να αναφέρουμε ότι, το Αγροτικό Ιατρείο δεν λειτουργεί στο χώρο του ισογείου που είναι διαμορφωμένος κατάλληλα για να πραγματοποιούνται απλές ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους, αλλά έχει ¨μετακομίσει¨ στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται η γραμματεία της κοινότητας!

Ταλαιπωρία λοιπόν για τους ηλικιωμένους που θέλουν να γράψουν τα φάρμακά τους, αλλά και πολλά εμπόδια στο έργο του γιατρού, που δεν έχει τη δυνατότητα να ασκήσει το έργο του, στο ιατρείο χωρίς τον υποτυπώδη εξοπλισμό και χωρίς υπολογιστή.

Πριν λίγο καιρό το είχαμε ξαναγράψει ότι, απαιτείται ο Δήμος Αγρινίου να κάνει μια μικρή δαπάνη και να λειτουργήσει ενσύρματη σύνδεση ίντερνετ και να τοποθετήσει επίσης ένα νέο υπολογιστή στο Αγροτικό Ιατρείο Καλυβίων, προκειμένου να διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά οι συνταγογραφήσεις  των κατοίκων.

Αναμένουμε τις αναγκαίες παρεμβάσεις…

kalyvia.gr