Καραβάτου – Κατσούλης αγγίζοντας έως το 25,2% στην πρεμιέρα

a754-682x384

Τι ποσοστά σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου στην πρεμιέρα του Live U και που κινήθηκε η Άννα Μπουσδούκου;

Έτοιμο το πρωινό του Epsilon και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη είπαν την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Δευτέρας. Μέσα από ένα πλατό – υπερπαραγωγή, το ζευγάρι ανανεωμένο και λαμπερό ετοίμασε μια νέα πρόταση για τους τηλεθεατές, που τα είχε όλα στις σωστές δόσεις. Αυτό φαίνεται να το εκτίμησαν ιδιαίτερα όσοι είχαν εκείνες τις ώρες ανοιχτές τις τηλεοράσεις τους κι έτσι η εκπομπή έκανε ποδαρικό στην τηλεθέαση με το δεξί.

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος της πρωινής εκπομπής ήταν 17,9% στο σύνολο και 16,6% στο δυναμικό κοινό. Η Κατερίνα και ο Κρατερός κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έφτασαν τα ποσοστά τους μέχρι και το 25,2% μετά τις 11:30!

Απέναντι, δύο ενημερωτικές εκπομπές σε ΣΚΑΪ και Star έδιναν τη δική τους μάχη. Για την Άννα Μπουσδούκου η μέρα ήταν εξαιρετική, καθώς σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 18,4% -στο δυναμικό κοινό περιορίστηκε στο 11,3%. Η πρεμιέρα της Πόπης Τσαπανίδου θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα. Το Live U δεν ξεπέρασε το 9,2% και το 8,8% αντίστοιχα.

Βέβαια, από την αρένα λείπει ένας μεγάλος μονομάχος, το πρωινό του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα θα είναι ο ρυθμιστής της ζώνης 10:00 – 13:00 από τις αρχές του Οκτώβρη.

zappit.gr