Κατερίνα Γκαγκάκη: Από την TV στην Αρχιεπισκοπή

Κατερίνα Γκαγκάκη: Από την TV στην Αρχιεπισκοπή!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής! Η μέχρι πρόσφατα επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1 άφησε την TV και πλέον βρίσκεται στο πλευρό της Αρχιεπισκοπής, για να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η πρώην διευθύντρια του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 δεν αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, αλλά να αξιοποιήσει την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συγκεκριμένα, ανέλαβε την προβολή της δράσης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αποστολή και του φιλανθρωπικού έργου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου!
http://www.zappit.gr/

Η συνεργασία της Κατερίνας Γκαγκάκη με την Αρχιεπισκοπή προέκυψε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της νεοσύστατης εταιρίας που έχει δημιουργήσει με τον πρώην υπεύθυνο Τύπου του ΑΝΤ1 και «δεξί χέρι» της στον σταθμό, Κώστα Τσολάκη. Μετά την αποχώρηση τους από το δυναμικό του καναλιού οι δύο συνεργάτες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, εκμεταλλευόμενοι τα …χιλιόμετρα που έχουν διανύσει στον χώρο της επικοινωνίας και των media και να προχωρήσουν μαζί στο καινούριο επαγγελματικό βήμα τους,ιδρύοντας τη δική τους εταιρία δημοσίων σχέσεων. Στο πελατολόγιο της νέας εταιρίας εντάχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με τη Ντέμη Ντάβαρη στην Espresso και η Αποστολή, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η οποία δραστηριοποιείται στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο, εντός και εκτός συνόρων, προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.