Κατηγορούμενος και ο Σα Πίντο!

1191266

Νέα βόμβα στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr κατηγορούμενος είναι και o πρώην προπονητής του Ατρομήτου Σα Πίντο.

Με τη νέα αυτή εξέλιξη ανεβαίνουν οι κατηγορούμενοι από 33 σε 34 καθώς κατηγορείται και ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου, για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σε ένορκη κατάθεση ο Τάκης Φύσσας ισχυρίστηκε ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο που ήταν προπονητής της ομάδας στο φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη. Για το θέμα αυτό, ο Ατρόμητος είχε καταθέσει μήνυση στον Τάκη Φύσσα.

Πάντως ο Γιώργος Ανδρεάδης τον έβαλε στην υπόθεση ως κατηγορούμενο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ζήτησε δικαστική συνδρομή από την Πορτογαλία, προκειμένου ο Σα Πίντο να έρθει στη χώρα μας και να απολογηθεί!

Ωστόσο η εξέλιξη αυτή αναμένεται να καθυστερήσει την υπόθεση, καθώς ο Γιώργος Ανδρεάδης θα περιμένει τον Πορτογάλο τεχνικό στην Ελλάδα για την απολογία του και μετά θα κλείσει την υπόθεση και θα την παραπέμψει στο δικαστικό συμβούλιο, αφού την δει και ο εισαγγελέας. Αρα η τελική πρόταση του για το ποιοι πρέπει να πάνε σε δίκη θα πάει αρκετά πιο πίσω, ενώ δεν αποκλείεται και από την κατάθεση του Σα Πίντο να προκύψει ενοχή και άλλων προσώπων, τους οποίους ο Γιώργος Ανδρεάδης ενδεχομένως να καλέσει στο γραφείο του!

gazzetta.gr