Κλέσιο: «Έκλαψα από συγκίνηση»

clesio_0

Ο Κλέσιο έναν χρόνο πριν ντεμπουτάρισε με την Μπενφίκα και περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Κλέσιο, μιλώντας σε πορτογαλικά ΜΜΕ. Ο εξτρέμ του Παναιτωλικού ακριβώς πριν 12 μήνες πριν ντεμπουτάρισε με την φανέλα της Μπενφίκα και μίλησε για το πώς ένιωσε μόλις η ομάδα πήρε πέρσι το πρωτάθλημα, ενώ εκείνος είχε ήδη μετακινηθεί στον Παναιτωλικό. «Ταξίδευα από την Μοζαμβίκη στην Ελλάδα, όταν και είδα τα αποτελέσματα στο ίντερνετ. Εκλαψα από την συγκίνηση. Τα συναισθήματα ήταν έντονα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε φέρνοντας στην μνήμη του τι είχε συμβεί τότε. «Είχα ξεκινήσει προπονήσεις λίγες ημέρες πιο πριν με την πρώτη ομάδα και ο κόουτς πάντα με ‘ανέβαζε’. Με είχε βάλει στην άμυνα (σ.σ. στο ντεμπούτο του είχε παίξει δεξί μπακ). Οταν με έβαλε με τους βασικούς κατάλαβα πως ίσως είχα μία ευκαιρία. Ο κόουτς (σ.σ. Ρουί Βιτόρια) μου είπε πως ήμουν το προσωπικό του στοίχημα. Ολοι με υποστήριξαν. Ο Γκαϊτάν, ο Ρουί Κόστα, ο Γιόνας, ο Λουιζάο. Μου είπαν να παίξω αυτό που ξέρω. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Στο τέλος όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια. Από την πατρίδα μου δέχθηκα δεκάδες μηνύματα μετά από εκείνο το παιχνίδι», σχολίασε.

Κλείνοντας δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Μπενφίκα. «Θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή ξανά στο Ντα Λουζ», τόνισε.

gazzetta.gr