Κλείδωσαν κορίτσι με ειδικές ανάγκες στην τάξη και πήγαν…

emein_607_395_577_324

Απίστευτη η ιστορία που μας έρχεται από την Λεμεσό, όπου σε σχολείο μαθητών με ειδικές ανάγκες μητέρα 19χρονης κατήγγειλε ότι η κόρη της παρέμεινε κλειδωμένη για ώρες μέσα στην τάξη
Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία οι καθηγητές, ξέχασαν το παιδί της κλειδωμένο εντός της τάξης, την ώρα που οι υπόλοιποι μαθητές, πήγαν εκδρομή στην Ανώγυρα.

Πρόκειται για ιδιωτικό σχολείο όπου πέρα από την 19χρονη φοιτούν ακόμα 20 παιδιά με ειδικές ανάγκες, οπότε η καταμέτρησή τους ήταν μια πολύ εύκολη υπόθεση για τους καθηγητές, άρα και η διαπίστωση της απουσίας της 19χρονης, κάτι το οποίο όμως δε συνέβη.

Τα παιδιά είχαν προγραμματισμένη εκδρομή με προορισμό την Ανώγυρα, κι όταν τα παιδιά μαζεύτηκαν για να αναχωρήσουν η 19χρονη μετέβη στην τουαλέτα, ωστόσο η τάξη αναχώρησε και οι υπεύθυνοι του σχολείου κλείδωσαν πίσω τους τις πόρτες.

Η 19χρονη χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το μεσημέρι με την κατάστασή της να πυροδοτεί ένταση και αναστάτωση. Το μεσημέρι όταν η μητέρα της μετέβη στο σχολείο προκειμένου να την παραλάβει το κορίτσι ήταν εμφανώς πολύ ταραγμένο, ωστόσο οι καθηγητές της δεν της είχαν αναφέρει το παραμικρό για το ατυχές συμβάν!

Ωστόσο, με το που επέστρεψαν στο σπίτι, η 19χρονη ανέφερε στην μητέρα το ευτράπελο και εν συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομία, όπου και καταγγέλθηκε το εν λόγω περιστατικό.

entertv.gr