Κούπα με απίθανο τρόπο για Δώνη! (βίντεο)

012641

Με ανεπανάληπτο τρόπο πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο στη Σαουδική Αραβία ο Γιώργος Δώνης! Η Αλ Χιλάλ ισοφάρισε στην τελευταία φάση της παράτασης(!) και με 7-6 στα πέναλτι σήκωσε το King Cup.

Δεν θα περίμενε με τίποτα να ζήσει τέτοια εμπειρία στη Σαουδική Αραβία ο Γιώργος Δώνης! Ο Έλληνας τεχνικός έστω κι αν… έχασε την καρδιά του, στο τέλος πανηγύρισε σαν τρελός την κατάκτηση του King Cup (του Κυπέλλου της χώρας ουσιαστικά).

Η Αλ Χιλάλ επικράτησε 7-6 στα πέναλτι της Αλ Νασρ και σήκωσε το εν λόγω τρόπαιο για έβδομη φορά στην ιστορία της (πρώτο μετά το 1989) κι ενώ η διοργάνωση είχε κάνει ένα… μπρέικ μεταξύ 1990 και 2007.

Η ομάδα του Έλληνα κόουτς, στον μεγάλο τελικό και σε ένα κατάμεστο γήπεδο, βρέθηκε να χάνει στο δεύτερο λεπτό της παράτασης (αφού η κανονική διάρκεια δεν είχε γκολ) απ’ τον Αλ Σαλάουι (να μας συμπαθά αν το λέμε λάθος). Κι εκεί που φαινόταν πως η Αλ Χιλάλ θα ‘μενε με την παρηγοριά της συμμετοχής, εν τέλει ήρθε σαν από μηχανής Θεός, ο Τζαφαλί με κεφαλιά στο 120’(!) να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί, έσπασαν εξίσου καρδιές. Μετά από 13 εύστοχα, ο τερματοφύλακας της Αλ Χιλάλ απέκρουσε το 14ο κι έστειλε τον άλλοτε κόουτς των ΑΕΛ, Ατρόμητου, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ στα… ουράνια, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τρόπαιο κατά την «περιπέτειά» του στην Ασία!

Τα δύο γκολ και η διαδικασία των πέναλτι

sport-fm.gr