Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης μετρήσεων φωτεινότητας οδοφωτισμού και εργασιών συντήρησης στην περιοχή των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

•       Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πύργο της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών
Από σήμερα (22-7-2015) και ώρα (22:00) μέχρι και αύριο (23-07-2015) και ώρα (06:00) θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμένος Πάτρας στη χ/θ 207,800 έως τον ανισόπεδο κόμβο Εγλυκάδας, στη χ/θ 215+500. Το χρονικό διάστημα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο κλάδος της κατεύθυνσης προς Πύργο του ανισόπεδου κόμβου Λιμένος της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών θα παραμείνει αποκλεισμένος.
Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Πύργο θα εκτρέπονται προς τον ανισόπεδο κόμβο Λιμένος προς την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών και μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων και Ελευθερίου Βενιζέλου, θα επανεισέρχονται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στην κατεύθυνση προς Πύργο από τον ανισόπεδο  κόμβο  Εγλυκάδας.
•       Στη κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών,
Από αύριο (23-7-2015) και ώρα (22:00) μέχρι και μεθαύριο (24-07-2015) και ώρα (06:00) θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Εγλυκάδας, χ/θ. 215,500 έως τον ανισόπεδο κόμβο Λιμένος Πάτρας, χ/θ 207,800.
Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον κλάδο εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Εγλυκάδας προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και μέσω των οδών Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου θα επανεισέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και το Τμήμα Τροχαίας Πατρών συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.