Κωστούλας: «Θα τον κάνουμε σωστό φίλαθλο»

Για την πρωτοποριακή απόφαση να τιμωρήσει ο ίδιος τον οπαδό που πέταξε αντικείμενο στο ματς με τη Βέροια, κάνοντας λόγο για προσπάθεια να τον κάνει κι εκείνον σωστό φίλαθλο, μίλησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

«Τώρα ειδικά με το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι πολύ εύκολα να βρεθεί και να περιοριστεί. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει δώσει τα στοιχεία του. Είναι εύκολο να το σημαδέψουμε και να έχουμε μια λίστα. Νομικά δεν έχουμε το δικαίωμα να του απαγορεύσουμε Ωστόσο έχουμε το δικαίωμα να τον κάνουμε τον φίλαθλο αυτό σωστό και να μην το επαναλάβει» είπε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών για τον οπαδό και τον εντοπισμό του και πρόσθεσε:

 

«Φέτος οι οργανωμένοι δεν έρχονται. Έχουν σταματήσει. Ξέροντας ορισμένα άτομα που κινούν τα νήματα γνωρίζουμε ότι έρχονται λίγοι. Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχουν και οργανωμένοι που είναι και καλοί φίλαθλοι. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να μας επιβαρύνει εμάς με τη συμπεριφορά του. Θα κινηθούμε με αγωγές και με μηνύσεις. Οι πιο πολλοί φίλαθλοι το αποδέχονται αυτό και μας λένε καλά κάνουμε. Έχουμε λίγους να αντιμετωπίσουμε. Οι πιο πολλοί φίλαθλοι είναι μαζί μας».http://www.gazzetta.gr/