«Κόντρα» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στη λίγκα

221450

Ανέβηκαν οι τόνοι στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, σχετικά με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανακοίνωση για την μη επικύρωση και τον ΟΠΑΠ.

Ένταση υπήρξε –πέραν αυτής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Γιώργο Μποροβήλο– στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτή «πρωταγωνιστές» ήταν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που εξαπέλυσαν βολές σχετικά με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι κ.κ Βρέντζος και Γιαννίκος των Πειραιωτών επιτέθηκαν στους ανθρώπους των Θεσσαλονικέων με αφορμή την αντίθεσή τους σε πολλά θέματα που έπεφταν στο τραπέζι. Εκεί, λοιπόν, τους κατηγόρησαν πως ξεφτιλίζουν στην Ευρώπη και στην UEFA το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις συνεχείς καταγγελίες. «Τι είναι αυτά που λέτε συνέχεια; Τι πηγαίνετε στην UEFA και μιλάτε για διαφθορά;», τους είπαν μεταξύ άλλων!

Στη συνέχεια, ήταν σειρά των κ.κ. Παπαδόπουλου-Παναγιωτά να… σηκώσουν το γάντι και να απαντήσουν σε ακόμα πιο έντονο ύφος. «Να μην μιλάμε για διαφθορά; Να κρατάμε το στόμα μας κλειστό; Τι είναι καλύτερο; Να μιλάς για διαφθορά ή να είσαι μέσα στη διαφθορά; Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσατε», ήταν κάποια απ’ τα λόγια τους στο «επεισόδιο» που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για τα όσα συζητήθηκαν σήμερα

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των ΠΑΕ-Μελών, πλην της ΠΑΕ Παναιτωλικός η οποία ψήφισε «λευκό», δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 και συναφώς δεν προκρίθηκε η εγγραφή των νέων Μελών, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ηρακλής (συνυπολογίστηκε επίσης ότι σε αντίθεση με την ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει καταθέσει ακόμα τα εκ του Νόμου απαραίτητα έγγραφα για την ένταξή της στη Super League, για τα οποία η εν λόγω ΠΑΕ δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει άμεσα).

2/ Το Δ.Σ. αποφάσισε να δεχθεί κατ’ αρχήν ως βάση συζήτησης την πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε., με κάποιες επιφυλάξεις και παρατηρήσεις.

3/ Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως επιλεγεί η εταιρεία Tickethour για το σχεδιασμό και την υλοποίηση κεντρικού συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

4/ Οι ανεξάρτητοι οικονομικοί σύμβουλοι της Super League (PWC) θα αποστείλουν προς όλες τις ΠΑΕ τη μελέτη και τις προτάσεις τους, περί διαδικασίας αδειοδότησης των ΠΑΕ, προκειμένου να αποφασιστεί στο επόμενο Δ.Σ. η εισήγηση της Super League προς την ΕΠΟ.

5/Κατόπιν αποδοχής εγγράφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε όπως τα θέματα τροποποίησης Κ.Ι.Μ. και έγκρισης προκηρύξεων Πρωταθλήματος 2015-16 συζητηθούν στα επόμενα Δ.Σ. και Γ.Σ.

6/ Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού προκρίθηκε ως πλέον συμφέρουσα η πρόταση της FORTHNET και αποφασίστηκε όπως η Super League εισέλθει σε διαπραγμάτευση με την εν λόγω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση. (Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφώνησε με την εν λόγω απόφαση)».

sport-fm.gr