Λαφαζάνης: Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όχι το Μνημόνιο

ImageHandler

«Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση», ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν θέλει εκλογές.

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση εξέφρασε, μετά το «όχι» που είπε στα προαπαιτούμενα που προβλέπει η συμφωνία με τους εταίρους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπογράμμισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και έναν ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο «για να βγει η χώρα από την κρίση», ωστόσο, τόνισε ότι δεν στηρίζει το μνημόνιο και τα μέτρα.

«Συνεχίζουμε με ένα ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο με κορμό μιας κυβέρνησης για να βγει η χώρα από την κρίση. Δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση είναι ισχυρή και πως δεν θέλει εκλογές.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση πολύ δυνατά και ολόθερμα για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», είπε εξερχόμενος της Βουλής τα ξημερώματα της Πέμπτης και πρόσθεσε: «Δεν ψηφίσαμε εναντίον της κυβέρνησης, αντίθετα την στηρίζουμε, όπως στηρίζουμε και τον πρωθυπουργό».

«Έχουμε δυνατή κυβέρνηση, δεν θέλουμε εκλογές», είπε ακόμη σημειώνοντας, ωστόσο, ότι αν ζητηθεί, η παραίτησή του είναι στη διάθεση του κ. Τσίπρα.

protothema.gr