Λουίς Ενρίκε: «Ετοιμοι να γράψουμε ιστορία»

luis

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα εξήγησε ότι η ομάδα του σκοπεύει να έχει την κατοχή, να είναι συγκεντρωμένη και να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του τελικού με αρκετά πιο χαλαρή διάθεση απ’ ότι συνήθως. Το εντυπωσιακό ήταν ότι δεν είχε κανένα ενδιασμό να μιλήσει ακόμα και για το αγωνιστικό πλάνο του…

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΜΠΛ: «Η ομάδα βρίσκεται εκεί που ήθελε. Εχουμε ήδη κατακτήσει δύο τίτλους και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε μία ιστορική σελίδα για το club».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ: «Το παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε, είναι εκείνο που θα έχουμε τη μπάλα».

ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ: «Υπάρχει μία αίσθηση ευφορίας στις τάξεις των οπαδών μας και το κατανοούμε. Εντός της ομάδας όμως παραμένουμε προσγειωμένοι και σκεφτόμαστε το πως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον πιο σοβαρό τρόπο που είναι δυνατόν».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ: «Πιστεύω θα είναι μία αναμέτρηση, όπου εμείς θα έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα και αυτό θα συμβαίνει περισσότερο προς την εστία του αντιπάλου. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, μα δεν πιστεύω ότι θα είναι μία μάχη των διαφορετικών ποδοσφαιρικών σχολών. Μην ξεχνάτε ότι και η Γιουβέντους έχει όπως και εμείς την ευκαιρία για ένα ιστορικό τρεμπλ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΙΕΣΤΑ: «Την Πέμπτη προπονήθηκε χωρίς προβλήματα και είναι έτοιμος όπως και οι υπόλοιποι».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: «Ξέρουμε ότι όλοι ασχολούνται με τους τρεις μπροστά. Ωστόσο, για να έχουμε κατακτήσει τους δύο τίτλους και να βρισκόμαστε τώρα εδώ, είναι απαραίτητα να λειτουργούν τέλεια όλες οι γραμμές».

gazzetta.gr