Μήνυμα του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

unnamed (7)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου σε μήνυμά του προς τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως προς τους μαθητές- μαθήτριες τονίζει:

«Εύχομαι από καρδιάς, η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και να επιτευχθούν οι στόχοι όλων, προσωπικοί και συλλογικοί, έτσι ώστε η Πατρίδα μας να ζήσει ένα καλύτερο Αύριο.

Παρά την προσπάθεια αποδόμησης αξιών και προτύπων, που δυστυχώς μοιάζει να επικρατεί στις μέρες μας, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Παιδεία αποτελεί το θεμέλιο και την ελπίδα για τη δημιουργία μιας πιο δίκαιης κοινωνίας προόδου, βασισμένης σε γνήσια πρότυπα, όπως η άμιλλα, η αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης.

Στην κατεύθυνση αυτή, η αναβάθμιση της Εκπαίδευσης, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, παρά τους περιορισμένους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας, εργαζόμαστε συντονισμένα προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη σωστή συντήρηση των σχολείων του Δήμου αλλά και τη δημιουργία νέων.

Και με την ίδια πίστη και δύναμη θα συνεχίσουμε.

Καλή χρονιά σε όλους, ο Δήμος Αγρινίου θα είναι δίπλα σας».