Μία ήττα και μία νίκη για τον Π.Α.Σ. Ιωνικό 80 το Σαββατοκύριακο

screenshot_6

Στην προσπάθεια του Ιωνικού Αγρινίου για την πρώτη του νίκη στάθηκαν εμπόδιο αυτή τη φορά, τα πολύ καλά σέρβις του Ασκληπιού Τρικάλων. Οι αδυναμίες στην υποδοχή της Αγρινιώτικης ομάδας, της στέρησαν τη δυνατότητα να αναπτυχθεί επιθετικά και να βρει ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι οι γηπεδούχες κέρδισαν και τα τρία σετ με 25-11, 25-11 και 25-13. Η ομάδα του Ιωνικού θα πρέπει να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις το επόμενο Σάββατο 17/12 προκειμένου να κερδίσει την Α.Σ.Π. Κόρινθος στο Δ.Α.Κ Αγρινίου και ώρα 20:00 για να ξεκολλήσει από τους 2 βαθμούς που μόλις έχει μαζέψει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Α.Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γεωργοπούλου, Βουλγαράκη, Τόλλιου, Χατζηχριστοδούλου, Γιάννη Β., Γιάννη Ε., Κότσιρα (L), Αθανασοπούλου, Γεωργίου, Χύτα.

Π.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ ’80 (Γεράνιος Α.): Τσαβδάρη, Γιαννακοπούλου, Βομβύλα, Ασλανίδη, Σταμουλακάτου, Παπανίκου, Κιρκινέζου (L), Βέτσα, Δημητράντζου (L), Λογκιζίδου.

Από την άλλη πλευρά ανάσα αισιοδοξίας δίνει στο σύλλογο το τμήμα των κορασίδων που κέρδισε σήμερα στο Αιτωλικό την αντίστοιχη ομάδα. Η πολύ καλή τους απόδοση έδωσε την ευκαιρία και σε μικρότερες αθλήτριες της ομάδας να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, και στο τέλος του ματς να συνεχίσουν να παίζουν σε φιλικό επίπεδο με τα κορίτσια του Αιτωλικού άλλα δύο σετ.

Αισιοδοξία επικρατεί στο τμήμα των κορασίδων και για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 18/12 με τις Ελπίδες Λευκάδας και ώρα 18:00 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ Α.Γ.Ο. ΛΙΑΚΑΤΑΣ-Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80

15-25/12-25/16-25

Α.Γ.Ο. ΛΙΑΚΑΤΑΣ:(ΓΑΛΑΓΑΛΑΣ Β.)Καργιοφύλη Ε. Γαρδέλη Ε. Τσιρογιάννη Ε. Μπεκυράϊ Λ. Γαλαγάλα Ζ. Αμπλιανίτη Ε. Περιστέρη Ε. Μιχάλα Β.

Π.Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80:(ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ Κ.) Καραντάσιου Ν. Χαϊντίνη Μ. Μουρατίδου Ο. Κολύδα Σ. Σιακαβέλλα Μ. Ζίσημου Δ. Μηλιώνη Ε. Κολύδα Κ. Βδουκάκη Μ. Καλαμπαλίκη Μ. Ανάστου Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΠΙΤΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ Γ./ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Β.