Μία αγωνιστική τιμωρία για Αντετοκούνμπο

222816

Την επιβολή ποινής αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ενέργειά του να σπρώξει εκτός φάσης τον Μάικ Ντανλίβι αποφάσισε το ΝΒΑ, ενώ «λάδι» βγήκε ο άσος των Μπουλς.

Φτηνά τη γλίτωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το χτύπημά του στον Μάικ Ντανλίβι. Το ΝΒΑ τιμώρησε τον 20χρονο άσο με αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς στην επόμενη σεζόν και χρηματικό πρόστιμο περίπου 23.828 δολαρίων.

Ο Έλληνας φόργουορντ απώθησε αρκετά άσχημα κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα των «Ελαφιών» στα πλέι οφ του ΝΒΑ με αντίπαλο τους Σικάγο Μπουλς. Μάλιστα την επόμενη μέρα έδειξε τη μεταμέλειά του σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο.

Από την άλλη πλευρά το «μήλον της έριδας», ο Μάικ Ντανλίβι που προκάλεσε τον εκνευρισμό των νεαρών παικτών των Μπακς με τα «ύπουλα» χτυπήματά του τελικά θα τη βγάλει… καθαρή. Το ΝΒΑ εκ των υστέρων χρέωσε στον 35χρονο φόργουορντ των Μπουλς με αντιαθλητικό φάουλ το μαρκάρισμά του στον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει περαιτέρω συνέπειες.

Μάλιστα ο Ντανλίβι σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Giannis ως καλό παιδί και εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφτεί τη Μύκονο!

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αντετοκούνμπο. Είναι καλό παιδί, νεαρός και πρόκειται να γίνει ένας πραγματικά πολύ καλός παίκτης. Δεν αλλάζει τα αισθήματά μου για να έρθω στη Μύκονο»!

sport-fm.gr