Μαγικές εικόνες από το Μεσολόγγι – Άναψε χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο

xristougenna_mesologgi_onairnews25

Άναψε το βράδυ της Πέμπτης το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Νίκος Καραπάνος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για το φετινό στολισμό σε όλο τον Δήμο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε φέτος να μπορέσουν να νοιώσουν την ζεστασιά των Εορτών οι δημότες μας ,μικροί και μεγάλοι.

Στην συνέχεια μαζί με παιδιά από τα ΚΔΑΠ μετρήσαν αντίστροφα και ΄ναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.Η χορωδία του δήμου με τον μαέστρο της κ.Χολέβα τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ γλυκά πρόσφεραν οι σπουδαστές από το ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου.

Υπεύθυνος για τον φετινό στολισμό ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ.Ντίνος Γιαννόπουλος ο οποίος έχει φροντίσει να υπάρχει στολισμός σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης και στην πλατεία Μπότσαρη υπάρχουν καρουζέλ,το σπίτι του Αι Βασίλη ,και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς και τους μεγάλους.Το παγοδρόμιο δυστυχώς δεν ήταν έτοιμο σήμερα να λειτουργήσει αλλά όπως μας είπαν περιμένουν αύριι να είναι έτοιμο.

Ο φετινός στολισμός είναι πλούσιος σε κάθε γωνιά του δήμου Μεσολογγίου και περπατώντας στους δρόμους της πόλης νοιώθεις το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται σε όλο τον δήμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

xristougenna_mesologgi_onairnewsxristougenna_mesologgi_onairnews1xristougenna_mesologgi_onairnews2xristougenna_mesologgi_onairnews3xristougenna_mesologgi_onairnews4xristougenna_mesologgi_onairnews5xristougenna_mesologgi_onairnews6xristougenna_mesologgi_onairnews7xristougenna_mesologgi_onairnews8xristougenna_mesologgi_onairnews9xristougenna_mesologgi_onairnews10xristougenna_mesologgi_onairnews11xristougenna_mesologgi_onairnews12xristougenna_mesologgi_onairnews13xristougenna_mesologgi_onairnews14xristougenna_mesologgi_onairnews15xristougenna_mesologgi_onairnews16xristougenna_mesologgi_onairnews17xristougenna_mesologgi_onairnews18xristougenna_mesologgi_onairnews19xristougenna_mesologgi_onairnews20xristougenna_mesologgi_onairnews21xristougenna_mesologgi_onairnews22xristougenna_mesologgi_onairnews23xristougenna_mesologgi_onairnews24xristougenna_mesologgi_onairnews25

onairnews.gr