Μεγάλη η ανταπόκριση των σχολείων στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου για βοήθεια στα παιδιά των προσφύγων

ab2138dc-2dd9-47ba-b32a-c23c4531f86e

 

 

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος Αγρινίου και προκειμένου να είναι αλληλέγγυος  στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ελλάδα, συμμετείχε στην προσπάθεια συγκέντρωσης διαφόρων ειδών για τα παιδιά των προσφύγων.

 

  Ειδικότερα, περισσότεροι από 1000 μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου, 1ο, 8ο,16ο, 12ο,7ο,5ο, 10ο,11ο και 12ο Δημοτικό Αγρινίου, 4ο  Γυμνάσιο Αγρινίου, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Γαβαλούς, 1ο και 2ο Δημοτικό Αγίου Κωνσταντίνου, Δημοτικό Αγγελοκάστρου, 1ο Δημοτικό Παναιτωλίου, Δημοτικό Δοκιμίου και 2ο Ειδικό Αγρινίου παρακολούθησαν δωρεάν στο Δημοτικό Κινηματογράφο  «ΑΝΕΣΙΣ» την ταινία «Το Αγόρι και ο Κόσμος» και παράλληλα έφεραν μαζί τους τετράδια, ρούχα, παιχνίδια κ.τ.λ για τα παιδιά των προσφύγων.

 

  Τα σχολεία υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου η οποία ευχαρίστησε Δασκάλους, Καθηγητές και μαθητές για την προσφορά των ειδών και τη μεγάλη  ανταπόκριση όλων  στο κάλεσμα  του Δήμου Αγρινίου για προσφορά στα παιδιά των προσφύγων.