Μεγάλη πρόκριση για Ομόνοια, τσέκαρε εισιτήριο ο Απόλλων!

omonoia_gaz

Με σύμμαχο το κατάμεστο ΓΣΠ, η Ομόνοια επικράτησε της Γιαγκελόνια 1-0 και βρέθηκε στην επόμενη φάση. Εκεί βρίσκεται και ο Απόλλων, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στη Λιθουανία με την Τρακάι (4-0 το πρώτο ματς).

Στην Πολωνία πήρε το προβάδισμα (0-0) και σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ η Ομόνοια κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή και να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 με γκολ του Σέρινταν στο 8′. Η Ομόνοια θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Γκούλον στο 73′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Σέρινταν να μπορεί να σκοράρει από εξαιρετική θέση. Η ομόνοια θα βρει στον επόμενο γύρο την Μπρόντμπι!

Ο Απόλλων είχε στις αποσκευές για τη Λιθουανία την τεσσάρα του πρώτου αγώνα και κόντρα στην Τρακάι απλά… έβγαλε την υποχρέωση! Με αρκετές αλλαγές οι Κύπριοι δεν ρίσκαραν, κράτησαν το μηδέν σε τέταρτο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην Καμπάλα, η οποία άφησε εκτός συνέχειας την Τσουκαρίτσκι!

gazzetta.gr