Μετακομίζει στο «σπίτι» του ο Αίολος Αστακού!

%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%83

Τέλος η… φιλοξενία στο κλειστό της Βόνιτσας για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος θα δώσει τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 στο καινούριο «σπίτι» του.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα ως έδρα το ΔΑΚ Αστακού, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή της η ΕΟΚ. Το νέο κλειστό παραχωρήθηκε ομόφωνα στον ΑΜΣ κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου……….
Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε δύο αλλαγές στα εθνικά πρωταθλήματα. Ο αγώνας του Προμηθέα Χαλανδρίου με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (06/11, 17.00) στου Παπάγου και το ματς του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Α1 Γυναικών θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο, συγκεκριμένα την Κυριακή (06/11) στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου με ώρα έναρξης 18.00.
Η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΜΣ Αίολος Αστακού για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξάγονται στο ΔΑΚ Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου. Λόγω κωλύματος του γηπέδου, o αγώνας Γ.Σ. Προμηθέας Χαλ.-ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 06/11/2016 και ώρας 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου «Ν. Πέρκιζας» θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου. Για τον ίδιο λόγο, ο αγώνας Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Παναθηναϊκός Α.Ο., για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί της 05/11/2016 και ώρας 19.00 θα διεξαχθεί στις 06/11/2016 και ώρα 18.00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Δημητρίου».

superbasket.gr