Με Ανσαριφάρντ στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος

1596286

Και κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και εξελίξεις της μεταγραφής του θα υπάρξουν από Δευτέρα. Ταλαιπωρία λόγω του κλεισίματος της γέφυρας στο Ρίο για τους… κυανέρυθρους.

Μπορεί το όνομά του να ακούγεται συνεχώς για όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας, αλλά και για το εξωτερικό, ωστόσο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ όχι μόνο παραμένει στον Πανιώνιο, αλλά συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Για την υπόθεση του Ιρανού επιθετικού εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει μαζί του τον Αντωνιάδη που είναι τραυματίας. Η αποστολή των… κυανέρυθρων ταξίδεψε για το Αγρίνιο χωρίς να αποφύγει την ταλαιπωρία, κάτι που είχε να κάνει με το κλείσιμο της γέφυρας του Ρίου λόγω των ισχυρών ανέμων και έτσι αναγκάστηκαν να περάσουν απέναντι με το καραβάκι.

Την αποστολή του Πανιωνίου απαρτίζουν οι: Βοσνιάδης, Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Σοτζέι, Μασούρας, Φούντας, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Καθάριος.

gazzetta.gr