Με το δεξί ο Απόλλων, ήττα για Ομόνοια!

apollonas

Με το δεξί ο Απόλλων στα προκριματικά του Europa League, αφού σφράγισε εισιτήριο στη Μολδαβία. Ζόρια για την Ομόνοια στη Γεωργία που ηττήθηκε 1-0 από τη Ντιναμό Μπατούμι.

Με το αριστερό στο Europa League η Ομόνοια, η οποία ηττήθηκε στη Γεωργία 1-0 από τη Ντιναμό Μπατούμι και πλέον… τρέχει! Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα είχε καλά διαστήματα, ατυχία, αλλά και λιγοστές λύσεις στην επίθεση για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μόλις στο 8′ έχασε την πρώτη και μοναδική καλή φάση, αφού ο Σκέμπρι είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκαμπεντάβα στο 40′. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 45′ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Στο 63′ η Ομόνοια πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ο Αλαβίτζε έκανε εξαιρετική επέμβαση!

Τι και αν φέτος άρχισε τον Ιούλιο το ευρωπαϊκό του ταξίδι, ο Απόλλων ήταν εξαιρετικός στη Μολδαβία κι επικράτησε 2-0 της Σαξάν στο Τσισινάου σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ζοάο Πέδρο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Λεμεσού πέτυχε το πρώτο επίσημο τέρμα της σεζόν και ο Παπουλής διαμόρφωσε το 2-0 λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

gazzetta.gr