Με το δεξί… ο Α.Σ. Προοδευτική Αγρινίου! Επικράτησε με 28-18 της Άνω Πόλης Άρτας

15179191_376714939331887_5463185604056328158_n

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Ανδρών η ομάδα μας.

Στην Άρτα η ομάδα του Παναγιώτη Συράκου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έφτασε σε μια άνετη νίκη με αντίπαλο τον Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ. Το ματς ξεκίνησε νωθρά με του παίκτες μας να χάνουν πολλές τελικές προσπάθειες αλλά σταθερά να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να έχουν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ. Με κύριο εκφραστή τον Δήμου ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 11 γκολ τα περισσότερα με αιφνιδιασμό, αλλά και όλους τους παίκτες με συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση χτίστηκε μια διαφορά ασφαλείας και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 6-15.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Άρτας να αντεπιτίθεται και εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση στην άμυνα της ομάδας μας κατάφερε να ψαλιδίσει τη διαφορά αφού στο 40′ μείωσε σε 11-16. Όμως κάπου εκεί οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και διορθώνοντας τις αδυναμίες στην άμυνα αλλά και τελειώνοντας της φάσεις στην αντίπαλη εστία έχτισε πάλι διαφορά ασφαλείας αφού στο 50′ το σκορ ήταν 13-24, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναγιώτη Συράκο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα ταλαντούχα παιδιά της ομάδας που άρπαξαν την ευκαιρία και έδειξαν χαρακτήρα σκοράροντας και παίζοντας καλή άμυνα. Το τελικό 18-28 βρήκε τους παίκτες μας ευχαριστημένους, βλέποντας ότι μέσα από τη προπόνηση έρχονται και τα αποτελέσματα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κκ ; Καραπάνος και Αβράμης.

Επόμενη αναμέτρηση για την Προοδευτική είναι τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ώρα 16:00 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας.

Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗ: Πετανίτης Π., Λάκκας Κ(3), Γιαννάκης Α., Βαρέλης Μ., Γαρίδας Α., Καραντζιάς Κ., Μπέκας Ν., Μακρής Σ.(5), Νασιούλης Α., Μηλιώνης Λ., Γιαμούρης Ν., Μακρής Δ., Δεληκούρας Δ.(7), Μακρής Κ.(3)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης): Λιόκαυτος Κ.(2), Τσακανίκας Β., Τσάμης Φ.(2), Αποστολόπουλος Κ.(1), Δήμου Χ.(11), Σιδέρης Κ., Αλεξόπουλος Ε., Αναστασόπουλος Δ., Μαυρέλης Χ., Παπανίκος Δ.(5), Ράϊκος Σπ., Φωτόπουλος Λ., Γιαννιώτης Δ.(5), Χαϊμάνης Κ.(1), Ράϊκος Κ., Συράκος Λ.(1).