Μια όμορφη μουσική για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

unnamed-19

unnamed-18

unnamed-17

Μια όμορφη μουσική βραδιά ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 01/10/16 στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Η ΕΛΕΠΑΠ στα πλαίσια των εκδηλώσεών της που πραγματοποιεί για την γνωστοποίηση του έργου της και την οικονομική της ενίσχυση διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, μουσική συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΣΑΩ του Συλλόγου ΔΡΑΣΗ Νεοχωρίου και μαέστρο τον κ. Σπύρο Χολέβα. Ερμηνευτές η κ. Ευγενία Γρέντζελου, η κ. Γεωργία Τριανταφύλλου και ο κ. Θοδωρής Νεοφώτιστος. Η αίθουσα του ΑΝΕΣΙΣ πλημμύρισε με μελωδίες από τις μαντολινάτες και από μουσικές μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών όπως Μ. Θεοδωράκη, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Χαντζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Στ. Κραουνάκη, Α. Piazzola, P. Martin κ.α. Το κοινό ταξίδεψε και σιγοτραγούδησε για μιάμιση ώρα μαζί με τους ερμηνευτές της βραδιάς αποχωρώντας με όμορφη και νοσταλγική διάθεση.

Τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής ευχαριστούν θερμά για την επιτυχημένη συναυλία το Σύλλογο «Δράση» Νεοχωρίου και  την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, τον Μαέστρο κ. Σπύρο Χολέβα, τους ερμηνευτές κ. Ευγενία Γρέντζελου, η κ. Γεωργία Τριανταφύλλου και ο κ. Θοδωρή Νεοφώτιστο για τις υπέροχες ερμηνείες τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μουσική βραδιά: Agrinio Copy Λευτέρης Σακκάς, Δ. Δάσσιος Staba Επιγραφές, Γραφικές Τέχνες Τσάντζαλος,  Καρανίκας Ευθύμιος, Μεταλλογένεση Οικονόμου-Τσιακανίκας Ο.Ε., Mega Euronics ΒΡΑΧΑ Ε.Π.Ε. , Ν. Θανασούλας & Υιοί Ο.Ε.  Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας τον ΑΧΕΛΩΟ T.V., τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και κουράγιο να βάζουμε κάθε φορά υψηλότερους στόχους για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία.