«Μιλάει» ο Σάντος στον Ανδρεάδη για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος

232339

Ο Φερνάντο Σάντος καλείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε πως ο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε πιέσεις πριν το Ολυμπιακός-Ατρόμητος να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες.

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής καλείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε πως ο Σα Πίντο του είπε πως δέχτηκε πιέσεις πριν από το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα

Ο Φερνάντο Σάντος και ο συνεργάτης του όταν ήταν στην Εθνική μας ομάδα Ρικάρντο Σάντος καλούνται να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα, ο οποίος κατέθεσε στον Γιώργο Ανδρεάδη ότι ο Σα Πίντο του εκμυστηρεύτηκε πως πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος δέχτηκε πιέσεις να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις παίκτες στην ενδεκάδα (Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία).

Ο Φύσσας κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή ότι για το θέμα ο Πορτογάλος προπονητής έχει μιλήσει και στους συμπατριώτες του Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος.

Για το λόγο αυτό ο Ανδρεάδης έχει κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να καταθέσουν στις αρμόδιες πορτογαλικές δικαστικές αρχές οι δύο συνεργάτες.

Ο Σα Πίντο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και απολογήθηκε στον Ανδρεάδη (δεν του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος), έχει διαψεύσει τον Φύσσα.

Ο Γιώργος Ανδρεάδης αναμένεται να ολοκληρώσει την έρευνα του τον προσεχή Σεπτέμβριο και στην συνέχεια ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα περάσει στα χέρια εισαγγελέα εφετών, ο οποίος θα κάνει πρόταση στο δικαστικό συμβούλιο για το ποια από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

sport-fm.gr