«Μιλάει» το παρελθόν για τον Παναθηναϊκό…

sima (1)

Ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να τοποθετηθεί άμεσα μετά τους περιοριστικούς όρους στον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς στο «τριφύλλι» θεωρούν πως όλο αυτό το διάστημα έχουν μιλήσει με πράξεις.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος έθεσε ως πρωταρχικό στόχο μαζί με την εξυγίανση της ΠΑΕ, την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τρία χρόνια μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και επί της ουσίας δικαιώνουν τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ για όσα κατά καιρούς έχει καταγγείλει. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης επέβαλλε σκληρούς περιοριστικούς όρους στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, δεν σκοπεύουν να τοποθετηθούν δημόσια μετά και την σημερινή πολύ σημαντική εξέλιξη. Και αυτό γιατί θεωρούν πως ότι έχουν να πουν το έχουν πει εδώ και καιρό με πράξεις. Εξάλλου, είναι γνωστό σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική πιάτσα πως ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να «καθαρίσει» το άθλημα και να βγει στο… φως όλο το παρασκήνιο.

Άμεσα, λοιπόν, δεν θα υπάρχει «πράσινη» αντίδραση αν και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τις επόμενες εβδομάδες, να δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Γιάννη Αλαφούζο ή κάποια ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

gazzetta.gr