«Μπάσιμο» Άγιαξ για Καρέλη!

relex

Οι Ολλανδοί αποκαλύπτουν πως ο «Αίαντας» ετοιμάζει πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη!

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νίκο Καρέλη είναι δεδομένα και ο Άγιαξ, μαζί με τις Παλέρμο, Τορίνο και Λιλ. Τα ολλανδικά δημοσιεύματα έβαλαν στο… κόλπο τον «Αίαντα» πριν από περίπου ένα δεκαήμερο και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία στην Ολλανδία για άμεση πρόταση προς τον Παναθηναϊκό! Κάποιες πηγές, μάλιστα, το πηγαίνουν και ένα βήμα παρακάτω (δηλαδή για επαφές των τελευταίων ημερών που ξεκίνησαν από τα 3.2 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία εμπλεκόμενη πλευρά.

Μία πρόταση, λοιπόν, που όπως τονίζουν στην «χώρα της τουλίπας» θα αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν θα αφήσει ασυγκίνητη την διοίκηση του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, θέλει να συνεχίσει να επενδύει στο ταλέντο του αλλά μια αξιόλογη πρόταση-αν έρθει- θα βάλει τους πάντες σε σκέψη.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι ο Άγιαξ θα προτείνει συμβόλαιο στον Έλληνα στράικερ που δεν θα μπορέσει να το αρνηθεί, πολλαπλασιάζοντας τις αποδοχές που έχει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει ο Όφερμαρς

Από κει και πέρα, το βράδυ της Τετάρτης ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς διέψευσε-προφανώς για λόγους τακτικής- το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Καρέλη…

gazzetta.gr