Νέα βόμβα Ανδρεάδη: Κατηγορούμενοι όλοι οι παίκτες της Βέροιας!

ImageHandler

Έτοιμος να καλέσει σε απολογία όλους τους Έλληνες παίκτες της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς για να τους απαγγείλει κατηγορίες!

Μία εξέλιξη η οποία θα ταράξει τα νερά αποκαλύπτει η εφημερίδα «Goal» σε σημερινό της δημοσίευμα και αξίζει κάποιος να την αγοράσει για να διαβάσει όλα τα νέα που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Η εφημερίδα αναφέρει, λοιπόν, ότι ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ετοιμάζεται να καλέσει σε απολογία όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του πολυσυζητημένου αγώνα με τον Ολυμπιακό και να τους απαγγείλει κατηγορίες! Μάλιστα όσοι απ΄ αυτούς έχουν δώσει στοιχεία για τον αγώνα δεν θα κατηγορηθούν.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τον ανακριτή, είναι και εκείνοι που είχαν καταθέσει ήδη για το συγκεκριμένο ματς -μετά τους Γεωργέα και Καλαϊτζίδη- καθώς ο κ. Ανδρεάδης τις θεωρεί αναληθείς.

Να θυμίσουμε πως οι Καφές, Καλτσάς, Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης, Κυριακίδης , ο φροντιστής Θανάσης Βούλγαρης και ο γυμναστής Αναστάσιος Τυφλίδης ήταν εκείνοι που με τις ένορκες καταθέσεις τους διέψευσαν τον Γεωργέα και τον πρώην τεχνικό της ομάδας.

Αυτή η τροπή είναι μία βόμβα μεγατόνων, καθώς διασύρει την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη! Ο λόγος; Μα φυσικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για να βγάλει… καθαρή της Βέροια και να αθωώσει λόγω αμφιβολιών τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αρβανιτίδη, αλλά και τον πρώην γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή, παρά το γεγονός πως κατηγορούνται από την ποινική δικαιοσύνη ότι έδωσαν στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας την εντολή να χάσουν από τον Ολυμπιακό.

sdna.gr