Νέες συλλήψεις σε Αιτωλία και Ακαρνανία

astinomia-1

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη  ενός ημεδαπού  καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αιτωλικό,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε χώρο πίσω από την οικία του βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο και εκριζώθηκε και  κατασχέθηκε.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για υγειονομικές παραβάσεις
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του τοπικού αστυνομικού Τμήματος, δυο ημεδαποί άνδρες,  ηλικίας 48 και 45 ετών, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος  και είχαν διαπράξει υγειονομικές παραβάσεις.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν χθες, το πρωί, σε περιοχές της Ναυπάκτου και του Αιτωλικού, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 36, 32 και 20 ετών, οι οποίοι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23, 26 και 19 ετών, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα  κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Σύλληψη μιας ημεδαπής  για καταδικαστική απόφαση        Συνελήφθη, χθες το  βράδυ στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 29χρονη ημεδαπή, διότι  σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή 500 ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου  δράστη για κλοπή

Χθες, 29-09-2016 το απόγευμα, στην Κρήνη Πατρών, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από ταξί, που οδηγούσε 67χρονος το τσαντάκι του, που περιείχε προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ενός αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη,  χθες το πρωί, στο Ρουπάκι Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης , 26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών για αποπλάνηση παιδιών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης δεκαοχτώ (18) ετών.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Πράσινο Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πύργου,  48χρονος ημεδαπός, διότι σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων ιδιοκτησίας του,  βρέθηκαν  τμήματα από παράθυρα αλουμινίου, τα οποία είχαν αφαιρεθεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες από οικία 56χρονου ημεδαπού στην ίδια περιοχή.