Νέο «όχι» σε Ρίβερ για Καρίγιο!

carillo_6

Παρά τις διαψεύσεις της η Ρίβερ έκανε και δεύτερη κρούση για τον Κουίδο Καρίγιο που απορρίφθηκε! Περιμένουν την τελική κίνηση του Ολυμπιακού στην Εστουδιάντες.

Αν και ο αντιπρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ προχώρησε σε διάψευση για τις πληροφοφίες περί ενδιαφέροντος και κρούσης για τον Κουίδο Καρίγιο, η ομάδα του χτύπησε ξανά την… πόρτα της Εστουδιάντες για τον παίκτη. Η διαφορά των δύο πλευρών ήταν στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ και ως εκ τούτου οι «Φοιτητές» αρνήθηκαν να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Ενημέρωσαν την Ρίβερ πως η… εναρκτήρια τιμή για τον παίκτη για το 100% των δικαιωμάτων του είναι τα 8,5 – 9 εκατ. ευρώ και για το 80% τα 7 με 7,5 εκατ. ευρώ.

Η Ρίβερ -όπως φαίνεται- δεν μπορεί να πιάσει αυτά τα οικονομικά επίπεδα. Ως προς τον Ολυμπιακό όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Gazzetta.gr στην Εστουδιάντες αναμένουν την επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού. Με προσφορά πιο ανεβασμένη, που θα γίνει σίγουρα. Και με τους Πειραιώτες πάντως υπήρξε απόκλιση στο οικονομικό σκέλος στις αρχικές συζητήσεις… Και όλα αυτά ενώ ο στόχος των ερυθρόλευκων είναι η αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

gazzetta.gr