Νίκη αφιερωμένη στον ”αγώνα” που δίνει ο Θοδωρής Τριφιάτης για την ΑΕ Οινιάδων

Σε έναν παιχνίδι που το αποτέλεσμα θα έμπαινε σε δεύτερη μοίρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Θοδωρή Τριφιάτη τα ξημερώματα του Σαββάτου, η ομάδα της ΑΕ Οινιάδων επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Αράκυνθου Ματαράγκας την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Νεοχωρίου και σε συνδυασμό με τα αλλά αποτελέσματα είναι σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Πριν την έναρξη του αγώνα όλοι η ομάδα μαζεύτηκε μπροστά στον πάγκο και φώναξαν «Τριφιάτης» μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, κάτι το οποίο αναμένεται να καθιερωθεί μέχρι ο Θοδωρής να μπορέσει να είναι και πάλι εκεί μαζί τους .

Όσον αφορά την αναμέτρηση, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους γηπεδούχους στο 23΄ και μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Χρυσικού θα κάνουν το 1-0, για να έρθει και πάλι από στημένη μπάλα στο 50΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νιτσάκης να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του 2-0.

Το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους δεν θα αργήσει να έρθει καθώς στο 56΄ ο Νιτσάκης θα κάνει την σέντρα από δεξιά, με τον Ρέκα με κεφαλιά να κάνει το 3-0. Για να έρθουν στο 80΄ οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να διαμορφώσουν το τελικό 3-1.

Και στα τρία τέρματα που σημείωσαν οι παίκτες των γηπεδούχων εμφάνισαν μπλουζάκια που ανέγραφαν αφιερώσεις – μηνύματα με αποδέκτη τον φίλο τους και συμπαίκτη τους Θοδωρή, και την μεγάλη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Παππάς και Δημονίτσας.

Α.Ε. ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (Χρήστος Ζαπαντης) Καρατζογιάννης, Ράπτης, Τσακαλώζος, Μιχάλης, Αλετρας, Παππάς, Νιτσάκης,(78′ Γιανουζι) Ζαπαντης, Χρυσικος Δ, (65′ Χριστοδουλου) Χρυσικος Ε., Ρεκας (60′ ράπτης).

http://aitosports.gr/