Ναυπακτία: Τα αίτια της αυτοκτονίας του 78χρονου άνδρα

Νεκρός βρέθηκε ένας 78χρονος άνδρας στην περιοχή Πόρος Ριγανίου. Συγκεκριμένα ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με μονόκαννο όπλο, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στις 18:40 και το άψυχο σώμα του 78χρονου βρήκε η οικιακή βοηθός του που ενημέρωσε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, άνδρες του οποίου έφθασαν στο σημείο ενώ με ασθενοφόρο η σωρός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto, o ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα όρασης και είχε πει επανειλημμένως σε γνωστούς και συγγενείς ότι έχει κουραστεί και πως βαρέθηκε την ζωή του. Κανείς όμως δεν πίστευε πως ο 78χρονος θα έπαιρνε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα παιδιά του 78χρονου, παντρεμένα σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, τον καλούσαν στα σπίτια τους έτσι ώστε να μην νιώθει μοναξιά και να μπορούν να τον φροντίζουν καλύτερα. Όμως ο ίδιος είχε δηλώσει σε γνωστούς πως ήταν βάρος στα παιδιά του λόγω και των προβλημάτων όρασης που αντιμετώπιζε. Έτσι όταν επέστρεψε στο σπίτι του στον Πόρο, πήρε το μονόκαννο και αυτοκτόνησε.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα της Ναυπάκτου.

lepantortv.gr