Ναύπακτος: 40 λεπτά στην άσφαλτο για ένα ασθενοφόρο – Τροχαίο με δικυκλιστή λόγω των νέων διαγραμμίσεων

timthumb

-Με ελαφρά τραύματα στα πλευρά του ο οδηγός – Φορούσε το κράνος του !!!

Η ώρα ήταν 17.30 το απόγευμα,όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού που κινείται στο ρεύμα εξόδου της πόλης λίγο μετά τα φανάρια της Λαγκαδούλας,επιχειρεί να προσπεράσει -ο δρόμος έχει διπλή διαγράμμιση- προπορευόμενο όχημα.

Ξαφνικά,ο οδηγός της μοτοκυκλέτας χάνει τον έλεγχό της λόγω της φρεσκοβαμμένης διαγράμμησης στη μέση του δρόμου όπως μας ανέφεραν άνθρωποι που είδαν ν α πέφτει στην άσφαλτο και σύρεται για τουλάχιστον 20 μέτρα.

Περαστικοί μόλις αντιλαμβάνονται το περιστατικό ειδοποιούν την τροχαία,άνδρες της οποίας άμεσα καταφθάνοντας στο σημείο ειδοποιούν με τη σειρά τους – ως όφειλαν- το Κέντρο υγείας προκειμένου να έρθει ασθενοφόρο να παραλάβει τον τραυματία.

Όμως για την κακιά την τύχη ή την κακιά μας τύχη ως Πόλη,το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο που διαθέτει το κέντρο υγείας βρισκόταν σε διακομιδή άλλου περιστατικού λίγα λεπτά νωρίτερα στην Πάτρα.

Έτσι,ο τραυματίας οδηγός της μηχανής,έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και ως κρεβάτι του ένα τσιμεντένιο τειχίο παρακείμενης οικίας επί του δρόμου ανέμεναν υπομονετικά το ασθενοφόρο το οποίο επέστρεψε από την διακομιδή του πρώτου συμβάντος 40 λεπτά αργότερα,δίχως ωστόσο να έχει λάβει σήμα για το ανωτέρω περιστατικό.

Αυτό και μόνο δείχνει μια πόλη εντελώς ανοχύρωτη,και εκτεθειμένη σε περιστατικά που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία,αφού μόλις ένα ασθενοφόρο  καλύπτει τις ανάγκες ενός δήμου 28000 κατοίκων.

dsc03912

dsc03914

dsc03915

dsc03916

dsc03917

NafpaktiaNews.gr